sâmbătă, 13 aprilie, 2024

AirShow Barza 2023 – Spectacolul aerian al anului vine lângă Târgu-Jiu!

Noutati

Astăzi, 29 aprilie 2023, în intervalul orar 10-14, Aerodromul Barza de lângă Târgu-Jiu găzduiește cel mai mare eveniment aviatic al anului din Oltenia – AirShow Barza 2023.

Spectacolul aerian este organizat în parteneriat cu Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, Retromobil Gorj, Acs Raideri Târgu-Jiu, Primăria Târgu-Jiu, Prefectura Gorj și Consiliul Județean Gorj.

Evenimentul este deschis publicului larg, oferind ocazia de a vedea în acțiune aeronave militare și civile, demonstrații acrobatice, baloane cu aer cald și parașutiști profesioniști.

Printre atracțiile care vor fi prezente se numără Șoimii României „Hawks of Romania” cu avioanele Extra, avionul militar Șoim IAR 99, elicopterele PUMA, avionul Antonov An-30 și multe altele.

Pe lângă spectacolele aeriene, evenimentul va oferi și ocazia de a admira mașini retro de la RetroMobil Gorj și mașini buggy și rally de la Acs Raideri Târgu-Jiu.

AirShow Barza 2023 promite să fie un eveniment de neratat pentru toți iubitorii de aviație și automobile, intrarea fiind liberă.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa