sâmbătă, 18 mai, 2024

Comunicat de presă – Comuna Galiciuica

Noutati

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

Comuna Galiciuica, în   calitate   de   beneficiar,   anunță   lansarea   proiectului F-PNRR-Dotari-2023-6708 cu titlul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE  A ŞCOLII GIMNAZIALE GALICIUICA”. Proiectul este implementat în comuna Galiciuica, județul Dolj, conform contractului de finanțare nr. 1569DOT/2023 în cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe”, prin PNRR/ pilonul VI. Politici pentru noua generaţie/ Componenta C15: Educaţie/ Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învăţământul tehnic superior si Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învatamant preuniversitar/ Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ si Investiţia 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare şi laboratoarele/ atelierele şcolare.

Obiectivul general al proiectului este creșterea capacitații de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale si a dotărilor aferente  de la Școala Gimnazială Galiciuica, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educational de calitate, modern și incluziv, pentru prescolarii și elevii din Galiciuica.

Obiectivele specifice:

  • Dotarea cu echipamente TIC a laboratorului de informatică;
  • Dotarea cu echipamente digitale a 8 Săli de curs;
  • Dotarea cu mobilier si materiale didactice a 8 Săli de curs.

Valoarea totală a proiectului este de 517.439,37 lei, din care valoarea eligibila din PNRR este în cuantum de 434.823,00 lei, valoare TVA eligibil aferentă este de 82.616,37 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 0,00 lei.

Perioada de implementare a proiectului este începând de la data de 29.08.2023, respectiv până la data de 31.12.2024. 

Persoană de contact: TICA IULIAN-GEORGEL

Date de contact: Tel: 0745612109    

E-mail: primariagaliciuica@yahoo.com

Website: www.comunagaliciuica.ro

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa