miercuri, 22 mai, 2024

Comunicat: Training Course Erasmus+ „DREAM – Do Real Enterprise and Marketing” împreună cu Asociația Scout Society adună tinerii antreprenori la început de drum în Târgu Jiu

Noutati

În perioada 26-31 iulie, un grup entuziast de participanți din România, Grecia, Italia, Polonia, Țările de Jos și Turcia s-au reunit într-un proiect inovator Erasmus+ numit „DREAM – Do Real Enterprise and Marketing”, desfășurat în pitorescul oraș Târgu Jiu, România.

DREAM este un proiect Educațional Erasmus+ ce se concentrează pe antreprenoriat și dezvoltarea competențelor de afaceri ale tinerilor cu visuri mari. Participanții au beneficiat de oportunitatea unică de a învăța despre întemeierea și gestionarea unei afaceri proprii, încurajându-i să își împlinească visul de a fi proprii lor șefi.

Pe parcursul celor șase zile de training, participanții au fost implicați în sesiuni interactive, ateliere de lucru si au susținut prezentări antreprenoriale. Aceștia au învățat noțiuni esențiale privind strategiile de piață, dezvoltarea afacerilor și gestionarea resurselor într-un mediu economic competitiv.

Unul dintre punctele cheie ale acestui proiect a fost testarea unei platforme MOOC (Massive Open Online Course), care reprezintă o sursă gratuită de cunoștințe pentru tinerii antreprenori la început de drum. Obiectivul platformei este să ofere informații valoroase și instrumente practice pentru cei care doresc să își deschidă propria afacere, eliminând astfel barierele inițiale și promovând spiritul antreprenorial în Europa.

În cadrul evenimentului, participanții au avut, de asemenea, ocazia de a explora frumusețile culturale și tradițiile autentice ale orașului Târgu Jiu și ale României, ceea ce a adăugat o dimensiune specială experienței lor.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.

Scout Society Team

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa