duminică, 14 aprilie, 2024

Concert Extraordinar Olguța Berbec, alături de mari artiști, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu

Noutati

Olguța Berbec vă invită la cel mai frumos spectacol al său, joi, 22 iunie, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, începând cu ora 19:30, intrarea fiind liberă.

„Artiști mari ai țării, oameni de care m-a legat viața sau cântecul. Am ales cu inima și rațiunea artiștii de pe afiș. Am ales ca și cum, aș sta eu în public. M-am gândit ce aș vrea să văd dacă aș avea 20 de ani, sau 40, sau 80. Am ținut cont de cei mai titrați, de cei mai valoroși, de cei care m-au ajutat, m-am gândit și la cei care promit mult. De fapt, m-am gândit la Olguța în toate etapele în care a fost și sper că va fi. Aveți încredere și veniți la cel mai frumos spectacol al meu, în 22 Iunie, pe Stadionul Municipal Tg Jiu. Orele 19.30.”, a transmis Olguța Berbec.

Alături de Olguța Berbec o să fie soțul ei – Remus Novac, Orchestra Marcel Ștefăneț și Ethno Republic, Nicolae Furdui Iancu, Vladuța Lupău, Ionuț Dolănescu, Cornelia Ștefăneț, Marcela Fota, Emilia Dragotoiu Nanu, Constantin Moacă, Andra Matei, Mihai Priescu, Cosmin Birlan, Borko Radivojevic, Corala Contrast, Mihai Morar, dumneavoastră și alți oameni buni cu suflet mare ce iubesc muzica populară de calitate și tot ce-i înconjoară.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa