duminică, 24 septembrie, 2023

Explorarea Cosmosului la Astro Show: Eveniment Astronomic la Shopping City Târgu Jiu

Noutati

Pasionații de astronomie sunt invitați la evenimentul Astro Show pentru a descoperi frumusețea și misterul cometelor și eclipselor, într-o atmosferă relaxantă și plină de aventuri interstelare. Evenimentul are loc pe 19 august, de la ora 19:00, în parcarea Shopping City Târgu Jiu, iar intrarea este liberă.

Începând cu ora 19:30, vizitatorii vor participa la o gamă variată de activități captivante pentru toate vârstele. Carismaticul Profesor Trăsnit va coordona jocuri interactive de-a știința, captivând atât copiii, cât și adulții. De la învățături distractive la întrebări provocatoare, toți vor avea parte de o experiență plină de cunoaștere.

De la ora 20:30, Cătălin Beldea, cel mai notabil vânător de eclipse din România va susține o prezentare interactivă în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să afle secretele și povestea sa impresionantă despre cum a ajuns să vâneze fenomene astronomice rare, inclusiv în locuri îndepărtate precum Antarctica. În plus, cei mai activi participanți vor fi premiați.

Apoi, de la 21:30 are loc o sesiune de observații astronomice în care vor putea fi observate frumoasele minuni ale Universului, inelele lui Saturn, sateliții lui Jupiter și benzile sale precum și misterioasele cratere de pe Lună.

Daniela Spiridonescu

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Comunicate de presa