sâmbătă, 13 aprilie, 2024

„Împreună pentru Bianca” – spectacol caritabil de Florii, la Casa de Cultură „George Coșbuc” din Tismana

Noutati

Pe data de 9 aprilie 2023, în ziua de Florii, începând cu ora 14:00, Primăria Orașului Tismana alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și Casa de Cultură „George Coșbuc” vor organiza spectacolul caritabil „Împreună pentru Bianca”, cu scopul de a ajuta o tânără din oraș care are nevoie de o operație și de recuperare post-operatorie într-o clinică din afara țării.

Pentru a ajuta la strângerea fondurilor necesare pentru această cauză nobilă, soliști vocali talentați precum Claudia Torop, Roberta Crintea, Maria Loga, Alexandra Bleaje, Andra Matei, Victorita Lacatusu, Ion Dragan, Ileana Lăceanu, Adi Ologu și Florin Tantan vor fi prezenți pe scenă.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor și din urna mobilă care va fi amplasată la spectacolul caritabil vor fi depuși într-un cont pe numele Biancăi, care are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și recăpăta sănătatea.

Biletele pentru acest eveniment caritabil vor fi disponibile la sediul Casei de Cultură „George Coșbuc” și vor costa 20 lei. Prin cumpărarea unui bilet, fiecare dintre noi poate contribui la salvarea unei vieți și la aducerea unui zâmbet pe fața unei persoane care are nevoie de ajutorul nostru.

Vă rugăm să participați la spectacolul caritabil „Împreună pentru Bianca” și să ajutați la strângerea fondurilor necesare pentru a salva o viață.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa