miercuri, 21 februarie, 2024

Managerul Spitalului Municipal Caracal și doi foști directori, cercetați de DNA pentru fraude legate de stimulentul de risc COVID

Noutati

Managerul Spitalului Municipal Caracal, Liviu Radu, fost primar PSD al municipiului Caracal în perioada 2016-2020, împreună cu fostul director financiar-contabil Marian Mitran și fostul director medical Mihaela Ionescu, sunt cercetați de procurorii DNA Craiova pentru infracțiuni legate de acordarea stimulentului de risc COVID în perioada decembrie 2020 – martie 2021. Aceștia au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile. Liviu Radu a contestat măsura de control judiciar, însă plângerea sa a fost respinsă. Managerul cercetat a fost suspendat temporar de la conducerea spitalului.

Suspecții ar fi inițiat acțiuni ce au dus la obținerea ilegală de fonduri europene și utilizarea lor în mod abuziv. În total, 136 de persoane ar fi primit stimulente de risc nedatorate în valoare de 326.250 lei. De asemenea, nu ar fi acordat stimulentele de risc, în valoare de 45.000 lei, pentru 19 persoane îndreptățite să le primească.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa