joi, 22 februarie, 2024

Ofițer de Poliție Retinut pentru Mită și Dezvăluire de Informații Secrete. Avea legături cu traficanții de droguri din București!

Noutati

Un ofițer de poliție din București a fost reținut de către procurorii DIICOT într-un caz care implică acuzații grave de corupție și încălcări ale securității informatice. El este acuzat că a primit 1.000 de euro mită de la un traficant de droguri, în schimbul ajutorului său pentru a recupera permisul de conducere.

Potrivit DIICOT, ofițerul de poliție ar fi abuzat de accesul său la baza de date a Poliției Rutiere pentru a obține beneficii personale necuvenite. Această acțiune a inclus multiple accesări neautorizate, iar el este acum acuzat de luare de mită și acces ilegal la sisteme informatice în mod continuu.

Investigația a relevat că în perioada ianuarie-martie 2023, ofițerul de poliție a folosit în mod ilegal atribuțiile sale de serviciu pentru a ajuta traficantul de droguri să-și recupereze permisul de conducere, primind în schimb o sumă de 1.000 de euro ca mită. În cadrul percheziției domiciliare, au fost confiscate sume importante de bani în lei și euro, alături de documente relevante pentru anchetă.

Acest ofițer fusese deja subiectul unor suspiciuni din luna martie, fiind bănuit că furniza informații confidențiale unei rețele de traficanți de droguri, inclusiv detalii din bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne.

Gruparea de traficanți opera în București și se ocupa cu comercializarea de heroină amestecată cu alte substanțe către clienți din sfera lor de încredere.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa