sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Orașul Tismana va avea un dispensar modern și performant

Noutati

Primarul din Tismana, Narcis Petre Remetea, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a demarat un proiect important pentru orașul său, și anume reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea dispensarului uman din Tismana conform standardelor și avizelor impuse de D.S.P. Gorj. Proiectul are o valoare de 37 miliarde de lei vechi și are ca termen de execuție 12 luni.

Dispensarul uman va fi modernizat și extins, și va fi dotat cu facilități precum un cabinet de recoltare probe, un cabinet de kinetoterapie, un cabinet de cardiologie și trei cabinete medicale de familie, printre altele. Dispensarul va avea și băi moderne, o sală de triaj și de așteptare, lift pentru acces facil, mobilier medical modern și spații de depozitare.

Proiectul este extrem de important pentru orașul Tismana și locuitorii săi, deoarece, după finalizarea lui, vor avea acces la un sistem de sănătate modern și performant. Amenajările exterioare, inclusiv un parc și o parcare, vor completa acest proiect și vor contribui la îmbunătățirea calității vieții comunității din Tismana.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Comunicate de presa