sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Peste 6 tone de pește confiscat și 181 de infracțiuni constatate în primele 3 luni ale anului pentru pescuit ilegal și comerț ilicit cu produse piscicole

Noutati

Polițiștii au efectuat peste 1.600 de controale în primele trei luni ale acestui an pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol. Rezultatele acestor controale sunt impresionante: au fost constatate 181 de infracțiuni și au fost aplicate 463 de sancțiuni contravenționale pentru pescuit ilegal și comerț ilicit cu produse piscicole, în valoare totală de 109.930 de lei.

În urma acestor acțiuni, au fost verificate peste 2.700 de obiective, iar peste 6.400 de kilograme de pește au fost confiscate sau ridicate, în vederea confiscării sau a stabilirii provenienței. În detaliu, 1.666 de kilograme de caras, 1.302 kilograme de crap, precum și 1.055 de unelte de pescuit (plase monofilament, plase de pescuit din fir textil, vintire, prostovoale, năvoade, dispozitive electrice), 8 ambarcațiuni și 3 autovehicule au fost confiscate sau ridicate în vederea confiscării.

Aceste acțiuni reprezintă un pas important în combaterea braconajului piscicol și a comerțului ilicit cu produse piscicole. Polițiștii vor continua să efectueze controale și să ia măsuri pentru prevenirea și combaterea acestor fapte ilegale.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Comunicate de presa