sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Prefectul de Olt a depus jurământul

Noutati

Liberalul Mario Lucian De Mezzo a depus vineri, 4 august, jurământul.

Îl înlocuiește pe Florin Homorean, coleg de partid la PNL.

Mario De Mezzo, prefectul județului Olt, după depunerea juramantului:

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Olt.

Cu onoare și recunoștință, am depus astăzi jurământul de învestitură în funcția de prefect al județului Olt. Răspunderea este pe măsura bucuriei de a fi în serviciul public acasă, în orașul și județul pe care le iubesc. Voi da tot ce am mai bun în această funcție.

A fi în slujba oamenilor este cea mai onorantă responsabilitate pe care o poate avea un om care alege să facă politică. Mandatul meu va fi despre oameni. Voi petrece mai mult timp în județ decât în birou, de asta sunt sigur. Voi munci în fiecare zi pentru binele locuitorilor județului Olt, pentru o viață mai bună și acces la oportunități.

Le mulțumesc pentru încredere si susținere președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general, Lucian Bode, deputatului PNL de Olt, Gigel Știrbu și tuturor colegilor pe care îi am alături. Iar pe dumneavoastră vă asigur că fiecare pas și fiecare decizie vor avea drept călăuză cuvintele atât de pline de însemnătate din jurământul pe care l-am rostit astăzi, cu mâna pe Biblie și pe Constituția României.

Așa să-mi ajute Dumnezeu!”.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa