duminică, 14 aprilie, 2024

Preț bilete pentru meciul de fotbal dintre FC U CRAIOVA 1948 și FCSB, ce se va juca pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu

Noutati


Fotbal Club Universitatea 1948 a pus în vânzare biletele pentru partida cu FCSB, care va avea loc pe data de 16 iulie, la ora 21:30, pe Stadionul Municipal Constantina Diță din Târgu Jiu.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma Eventim sau de la Magazinul Oficial al Clubului din Craiova, situat pe Strada Sf. Dumitru, numărul 1.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 80 RON pentru locurile VIP, 30 RON pentru tribuna I, 20 RON pentru tribuna II și 10 RON pentru peluza II (Peluza Sud).

De asemenea, este disponibilă și opțiunea de achiziționare a unei loje pe meci, la prețul de 2000 RON, care poate fi ocupată de cel mult 10 persoane.

Magazinul Oficial al Clubului are următorul program: de luni până vineri, între orele 9 și 18, și sâmbătă, între orele 10 și 14.

Suporterii pot cumpăra bilete și de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu.

Este important de menționat că copiii cu vârsta de până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult posesor de bilet sau abonament. Pentru acces, este necesară prezentarea certificatului de naștere al copilului și a biletului de acces, care poate fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2023/24 sunt valabile doar la meciurile disputate pe Stadionul Constantina Diță, iar locurile sunt specificate pe abonament în funcție de tribună și sector.

De asemenea, suporterii vor avea ocazia să achiziționeze produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, unde va fi amplasat un magazin mobil.

Biletele achiziționate online pot fi scanate de pe ecranul dispozitivelor. Nu este necesară imprimarea biletului în format fizic, ci doar păstrarea acestuia în format PDF și încadrarea codului de bare de pe ecran, eventual mărirea luminozității ecranului.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa