miercuri, 22 mai, 2024

Prim-ministrul Nicolae Ciucă transmite un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, subliniind importanța recunoștinței față de eroii națiunii

Noutati

Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de recunoștință și onoare față de eroii care au luptat pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a României.

„Punem eroii înaintea noastră și Țara înaintea tuturor!

România îi onorează astăzi pe veteranii de război cărora le datorează independența, suveranitatea și integritatea teritorială, dedicându-le o zi de reamintire a eroismului lor și de exprimare a recunoștinței care li se cuvine pentru totdeauna.

Dacă trăim într-o țară care ne aparține pe deplin și căreia îi putem hotărî singuri destinul, este pentru că am avut nu doar visul despre un destin românesc în istorie, ci și bravi români care au apărat acest vis cu arma în mână. Avem privilegiul de a fi martorii ultimilor veterani români în viață ai celui de-Al Doilea Război Mondial.

Vă invit, dragi români, să le arătăm că îi respectăm, că se află în gândurile noastre cele mai bune, că le transmitem urări de sănătate, viață lungă și le dorim să aibă urmași care să fie mândri că sunt copii și nepoți de veteran!”, a scris pe Facebook – Nicolae Ciucă.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa