miercuri, 21 februarie, 2024

Primăria Motru organizează competiția „Cupa Motrului” la tenis de câmp la Arena Municipală de Tenis

Noutati

Primăria Municipiului Motru, prin Direcţia de Cultură, Activităţi de Sport şi Tineret, a anunțat organizarea competiției „Cupa Motrului” la tenis de câmp, ce va avea loc la Arena Municipală de Tenis din localitate. Evenimentul se va desfășura în perioada 12-14 mai 2023, iar înscrierile pentru nivelele 5, 6 și 7 simplu seniori și nivelele 6,5 și 7 dublu seniori vor începe pe 1 mai 2023 pe site-ul de specialitate www.sportya.net.

Cu această ocazie, organizatorii îi invită pe toți iubitorii de tenis să participe în număr cât mai mare la competiția de la Motru, care va aduce împreună cei mai buni jucători de tenis din zonă. „Cupa Motrului” este o oportunitate excelentă pentru toți cei pasionați de tenis, de a-și măsura forțele și de a-și dezvolta abilitățile într-un cadru competițional.

Pentru a participa la competiție, vă puteți înscrie online pe site-ul www.sportya.net începând cu data de 1 mai 2023. Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare, vă puteți adresa organizatorilor la numărul de telefon 0720401506.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa