miercuri, 22 mai, 2024

Programul de Ziua Națională a României, la Rovinari

Noutati

Vineri, 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, la Rovinari se va intona imnul național, participanții o să primească mâncare tradițională, iar spre final o să cânte Formația Triton și o să se aprindă iluminatul festiv.

Robert Dorin Filip, primarul orașului Rovinari:

„Vă invit, în număr cât mai mare, să sărbătorim împreună Ziua Națională a României!
Astfel, pe 1 Decembrie, începând cu ora 13:00, vă aștept pe platoul Casei de Cultură, acolo unde, anul acesta, se vor desfășura manifestările dedicate Zilei României și a tuturor românilor.
După momentul evocator și ceremonialul religios, vor fi depuse coroane de flori, pentru ca apoi, toți cei prezenți să fie invitați la o masă tradițională cu sarmale, fasole cu ciolan, vin fiert și ceai.
În prima parte a zilei atmosfera va fi întreținută de talentații noștri copii de la Ansamblul “Jiulețul”, iar seara, în jurul orei 17:00, atunci când se aprinde iluminatul ornamental de sărbători, formația Triton va susține cu concert de excepție.
Nu vor lipsi nici surprizele pentru cei mai mici românași. Aceștia se vor întâlni cu personaje de poveste, iar cei mai cuminți vor primi bomboane, balonașe și stegulețe tricolore din partea Crăiesei Zăpezii.
Seara magică se va încheia cu o proiecție de film în aer liber.
Vă aștept cu drag!”

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa