duminică, 14 aprilie, 2024

PSD propune UDMR preluarea Ministerelor Energiei și Fondurilor Europene în schimbul Ministerului Mediului și Ministerului Dezvoltării

Noutati

Partidul Social Democrat (PSD) a făcut o propunere Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) pentru preluarea Ministerelor Energiei și Fondurilor Europene, în schimbul oferirii Ministerului Mediului și Ministerului Dezvoltării.

PSD consideră că Ministerul Energiei și Ministerul Fondurilor Europene este un portofoliu important și potrivit pentru UDMR, având în vedere competențele și reprezentarea acestui partid.

„A fost o discuţie pentru a continua colaborarea cu UDMR. Colegii mei sunt total de acord pentru a continua această colaborare şi s-a venit şi cu o propunere cu care o să merg la întâlnirea pe care o să am, cred, astăzi, împreună cu domnul prim ministru Nicoale Ciucă şi cu domnul preşedinte Kelemen Hunor, ca UDMR să preia Ministerul Energiei şi Ministerul Fondurilor Europene – două ministere foarte importante. Din câte cunoaştem noi au şi persoanele potrivite pentru conducerea acestor ministere. (…) Este o abordare nu neapărat pe ministere, ci în funcţie de persoanele cele mai potrivite”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cu toate acestea, maghiarii nu par interesați de propunerea PSD prin care încearcă să paseze ministerele pe care nu se simt în stare să le conducă, dar astfel pot arăta cu degetul in altă parte atunci când oamenii vor fi nemulțumiți.

Politicienii noștri se simt mai confortabil să critice decât să vină cu soluții concrete pentru rezolvarea problemelor. S-au obișnuit să ducă lumea în eroare și preferă să țină gunoiul ascuns sub preș până când se impute rău de tot și cineva îl va descoperi, de obicei prea târziu!

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa