miercuri, 21 februarie, 2024

Rezultate Cupa României la Padbol, oltenii de la Flux Arena Craiova în top 3!

Noutati

Cupa României la Padbol s-a transformat într-un spectacol sportiv deosebit de atractiv, iar organizatorii au demonstrat un angajament deosebit pentru dezvoltarea acestui sport în țară. Desfășurat pe cele trei terenuri de padbol din incinta Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu”, confruntarea celor mai bune echipe de padbol din Romania s-a extins pe parcursul a trei zile competiționale.

Cu o creștere constantă a popularității, organizarea de turnee naționale,  precum și a unui eveniment anual de amploare precum Cupa României, padbol a atras atenția sporită la nivel național.  Astfel, in weekendul 8-10 septembrie, spectacolul sportiv oferit de Federația Română de Padbol a fost transmis în direct, pe posturile televiziunii Prima Sport.

Tehnicitate  impresionantă a jucătorilor de padbol

Meciurile  au avut loc între cele mai puternice echipe de padbol, care au demonstrat pasiunea și devotamentul față de acest captivant sport.  Acest tip de confruntare între echipele de top aduce în prim-plan nu doar abilitățile lor tehnice, ci și determinarea lor de a atinge excelența în padbol.

Câteva aspect remarcabile  au fost tehnicitatea impresionantă,  controlul asupra mingii, loviturile  precise și foarte bine gândite,  precum și decizii luate în fracțiuni de secundă, care denotă nivelul de inteligență al acestor jucători.

Meciurile de finală au fost caracterizate de o intensitate ridicată și o pasiune contagioasă. Atât jucătorii, cât și suporterii au fost profund implicați în fiecare moment al jocului. Pauzele dintre meciuri, precum și momentele de time out ale jucătorilor au fost animate de dansurile frumoaselor majorete.

Felicitări echipei formată din jucătorii legitimați la CS Padbol Giurgiu, Gabriel Turnea și Mugurel Vrabie, pentru câștigarea titlului de campioni ai Cupei României, este o realizare deosebită și un moment de mare emoție pentru acești sportivi și pentru întreaga comunitate a padbolului din județul Giurgiu.

Câștigarea Cupei, o poveste de succes și inspirație

Această victorie, așteptată timp de 4 ani, reprezintă o poveste de succes care poate inspira și alți sportivi catre excelența în acest sport cu rărăcini sud-americane.  Rezultatul obținut arată dedicarea, pasiunea și talentul jucătorilor, și demonstrează că antrenamentul constant, ambiția și determinarea pot duce la atingerea obiectivelor sportive. Câștigarea Cupei României reprezintă nu doar o onoare personală pentru Gabriel Turnea și Mugurel Vrabie, ci și o realizare importantă pentru C.S. Padbol Giurgiu și Valentin Andrei, președintele acestui club.

Cupa României le-a fost oferită personal de doamna Elisabeta Gherghisan, președintele Federației Române de Padbol, gest care a adăugat  o notă specială acestui moment, arătând apreciere și recunoaștere. Un moment care cu siguranță va rămâne epic pentru Gabriel Turnea, Mugurel Vrabie și toți cei implicați în C.S. Padbol Giurgiu.

Pozitia de vicecampioni ai Romaniei a fost ocupată de cuplul tată-fiu Vasile Rafael și Vasile Cristi, jucători ai A.C.S. Padbol Vitan București, și care individual beneficiază de o experiență internațională importantă în competițiile de padbol: World Cup Uruguay 2016, EuroCup Romania 2017, precum și European Padbol Tour 2019 în Romania, Franța, Portugalia, Belgia.

Locul 3 a revenit echipei clubului Flux Arena Craiova, reprezentată de echipa clubului Flux Arena Craiova, respectiv Olivian Surugiu, Răzvan Ciobanu și Bogdan Răducan   în confruntarea cu Aurelian Surd și Văsian Ovidiu, de la clubul Padbol Arena Cugir, clasați astfel pe locul patru. De mentionat că jucătorii ambelor echipe au experiență internațională, demonstrând astfel susținerea cluburilor la care sunt legitimați, precum și activitatea intensă și implicarea conducerii Federației Române de Padbol.

A fost un eveniment deosebit, un spectacol sportiv care se apropie de ceea ce imi doresc să ofer participanților, publicului și telespectatorilor, precum și celor care ne susțin în dezvoltarea padbolului la nivel național. Felicit echipele finaliste, în special campionii Cupei României, acesta este momentul lor de glorie, muncit din greu și binemeritat. Urmează pentru Federația Română de Padbol o nouă provocare, World Cup Brasilia 2023, respectiv participarea și reprezentarea României pe plan internațional. Sperăm să ne putem baza în continuare pe susținerea și implicarea tuturor celor care au înțeles perspectiva deosebită a sportului nostru”, transmite Elisabeta Gherghișan,  presedintele Federației și organizatorul Cupei României .

Ca o concluzie, este un lucru evident faptul că transformarea Cupei României la padbol într-un spectacol sportiv de succes a necesitat eforturi considerabile din partea organizatorilor și a implicat multe aspecte, de la infrastructură și promovare la calitatea competiției și experiența oferită spectatorilor. Să nu uităm că pentru a organiza un astfel de eveniment nu este suficientă doar priceperea, ci și sprijinul sponsorilor și partenerilor, care la acest eveniment au fost Complexul Sportiv Național Lia Manoliu, Joma, MaxBet Group Romania,  Abonamente SăliProSport10- Проспорт 10 ЕООД

Parteneri Media : AgerpresSport Total FMPrima Sportpresadeazi.ro

Parteneriate strategice:  Proedus-Centrul de Proiecte Educaționale și SportiveDirectia Sport a Municipiului BucureștiAgentia Nationala pentru Sport.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa