sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Sărbătoarea Liliacului de la Ponoarele, program artistic 2023

Noutati

Când este Sărbătoarea Liliacului de la Ponoarele?

Sărbătoarea începe sâmbătă seara, 6 mai 2023, ora19:00, cu foc de tabără și hora satului, în acompaniamentul lăutarilor zonei.

Duminică, 7 mai, începând cu ora 10:00, o să aibă loc un frumos program artistic, în pădurea de liliac din comuna Ponoarele, județul Mehedinți.

Cine o să cânte de Sărbătoarea Liliacului la Ponoarele?

Ansamblul Profesionist Danubius, alături de Camelia Martinescu, Anica Ganțu, Ionela Bădălan, Angela Magheru, Venera Despău Gogan, Cosmina Hîrșovescu, Beatrice Ciotîrlă, Luiza Maria Isuf, Medana Pîrjan, Cosmin Bîrlan, Andreea Nicolai, Andreea Ciortan, Daria Duță, Mădălina Neagoe, Paulina Gurgu, Andrada Jianu.

Sunteți așteptați să vedeti minunea din Mehedinți – Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, pădurea de liliac, și să ascultați muzica populară ce vă face să trăiți frumos, vă bucură sufletul și vă umple cu energie pozitivă, de la munte!

„Veniți, privighetoarea cântă și liliacul e-nflorit! Primăria și Consiliul Local Ponoarele vă invită, cu drag, în perioada 6-7 mai 2023, la „Sărbătoarea Liliacului” din Ponoarele, locul unde natura a îmbrăcat straie noi, țesute cu flori de liliac. Sărbătoarea începe sâmbătă seara, 6 mai 2023, ora 19, cu foc de tabără și hora satului, în acompaniamentul lăutarilor zonei. Duminică, 7 mai 2023, ora 10,30, manifestările sărbătorii debutează cu Ansamblul „Liliac de la Ponoare” și va continua cu reprezentațiile îndrăgiților interpreți ai Mehedințiului. Totul se desfășoară pe scena special amenajată, chiar în mijlocul pădurii de liliac. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Centrului Cultural „Nichita Stănescu”, al Consiliului Județean Mehedinți. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis pe Facebook primarul din Ponoarele, Georgică Pătrașcu.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Comunicate de presa