joi, 2 mai, 2024

Târgul de Paște din Craiova 2024, O Poveste Încântătoare în Parcul Nicolae Romanescu

Noutati

Începând de azi, 19 aprilie, Parcul Nicolae Romanescu din Craiova va prinde viață într-un peisaj fermecător, găzduind Târgul de Paște Craiova 2024. Căsuțele unicat, decorațiunile luminoase și produsele tradiționale vor crea o atmosferă de poveste timp de trei săptămâni, invitând vizitatorii să descopere cea mai frumoasă poveste de primăvară.

Tema ediției din acest an, „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, promite să aducă magia copilăriei la viață. Vizitatorii vor putea explora căsuțele piticilor, casa din pădure a prințesei și palatul vrăjitoarei, în timp ce se bucură de toate celelalte elemente de butaforie pregătite cu grijă pentru acest eveniment.

Printre noutățile anului se numără și scena religioasă a Învierii Domnului, realizată în colaborare cu Mitropolia Olteniei. Ateliere interactive, expoziții și spectacole vor fi disponibile pentru vizitatori, iar aceștia vor putea participa la diverse concursuri, inclusiv Easter Egg Hunt și competiții de șah. Târgul de Paște din Craiova promite să ofere o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa