joi, 22 februarie, 2024

Trei dintre cele mai bune echipe de padbol din România au ajuns la Cagliari, pentru a participa la International Cup Sardinia 2023 ( 6-9 iulie)

Noutati

Este vorba de echipele formate din Olivian Surugiu/Victoraș Popescu/Bogdan Răducan și Laurențiu Dinuică/Răzvan Ciobanu, toți legitimați la ACS Flux Arena din Craiova, și Mihai Tiplic/Aurel Voicu, legitimați la ACS Pro Win Târgoviște.

La International Cup Sardinia 2023, se vor alinia la start 16 dintre cele mai bune echipe europene. Competiția se va desfășura în sistem de grupe, sferturi, semifinale și finale. Această structură oferă oportunitatea de a lupta în mai multe etape și de a progresa pe măsură ce turneul avansează.

În etapa grupelor, echipele se vor întâlni între ele într-un sistem de meciuri „all play all” (fiecare cu fiecare). Rezultatele din această etapă vor determina echipele calificate în fazele eliminatorii.

După încheierea grupelor, urmează faza sferturilor de finală, în care cele mai bune echipe clasate în grupă se vor întâlni într-un meci direct pentru a se califica în semifinale. În această etapă, tensiunea și competiția se vor intensifica, fiind vorba de meciuri eliminatorii.

Echipele care câștigă sferturile de finală vor avansa în semifinale. Aceste meciuri decisive vor decide echipele finaliste care vor concura pentru trofeu.

În finală, cele două echipe rămase vor juca pentru titlul de campioană a International Cup Sardinia 2023. Acesta este momentul în care toate eforturile, antrenamentele și strategiile folosite de-a lungul turneului vor conta cel mai mult.

Fiecare etapă a turneului aduce cu sine emoție și suspans, iar numărul de echipe se va reduce pe măsură ce se apropie de finală.

„Jucând împotriva unor adversari de calibru, avem șansa de a ne măsura forțele, de a învăța din stiluri de joc diferite și de a ne dezvolta abilitățile într-un mediu competitiv de înalt nivel. Fiecare meci ne va oferi oportunitatea de a ne demonstra potențialul și de a progresa ca echipe.

Ne vom concentra pe strategia pregătită și pe performanța individuală și colectivă. Indiferent de rezultate, acest turneu reprezintă o experiență valoroasă în pregătirea pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2023, care va avea loc în luna noiembrie” – Elisabeta Gherghișan, Președinte al Federației Române de Padbol.

Partenerii care s-au implicat atât financiar, cât și cu sufletul în participarea echipelor la acest eveniment sunt societățile comerciale Matei Conf Grup și Electro Flux Craiova. Îi felicităm pe această cale pentru inițiativa de a fi alături de acest sport nou și de mare viitor.

Suntem cu sufletul alături de echipele românești, care vor putea fi urmărite live pe paddeo.com și care vor fi distribuite pe pagina de Facebook a Federației Române de Padbolwww.padbol.ro

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa