miercuri, 7 iunie, 2023

Turneul Olteniei la Padbol 2023: Pasionații de sport din toată țara își dau întâlnire în acest weekend la Baza Sportivă Flux Arena din Craiova

Noutati

Avem o veste minunată pentru iubitorii sportului din Oltenia. În perioada 22-23 aprilie, va avea loc Turneul Olteniei la PADBOL, la Baza Sportiva Flux Arena din Craiova.

Padbol-ul este un sport exotic, relativ nou, provenit din Argentina, un sport foarte dinamic, care combină elemente de fotbal, tenis și squash. El se joacă într-o suprafață de doar 60 mp, in formă de dreptuunghi, și inconjurat de pereți din sticlă securizată. Se joacă cu o minge putin mai mică decat cea de fotbal, si mai usoară, care ușurează loviturile frecvente din tumăul jocului cu pieptul, umarul sau capul.

În cadrul turneului, vor participa echipe din diferite zone ale țării, precum Craiova, București, Timișoara, Giurgiu, Târgoviște, Buzău, Cugir, Bârlad, Gura Humorului, ce vor lupta pentru titlul de campioană națională a acestui turneu.

Turneul Olteniei este deja o tradiție, aflându-se deja la cea de-a patra ediție. În 2023 Turneul Olteniei este programat in deschiderea marelui circuit Romanian Padbol Tour, care totalizează in acest an 6 etape. Vor urma turneele Munteniei, Bucovinei, Ardealului, Moldovei și Banatului.

Foarte important de știut este faptul că Oltenia este de neînvins in ultimii 4 ani! Echipa formată din fostul jucător de fotbal Olivian Surugiu și Victoraș Popescu se află permanent în topul clasamentului național. Ambițiile sunt mari, va reuși oare o altă echipă să îi detroneze?

Organizatorii evenimentului promit un spectacol senzațional, care va atrage atât iubitorii sporturilor de echipă, cât și persoanele ce vor să încerce ceva inedit.

Evenimentul o să fie transmis de Padbol Romania și Oltenia TV.

Nu ratați acest eveniment impresionant, veniți să susțineți echipele favorite!

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Comunicate de presa