miercuri, 22 mai, 2024

Ucrainenii de la Variant Irrigation deschid prima fabrică de echipamente de irigare din România, în Gorj

Noutati

Ucrainenii de la Variant Irrigation și-au deschis fabrică în Gorj, în zona fostei fabrici de ciment de la Bârsești.

Grupul Variant se recomandă ca fiind unul dintre cei mai mari producători de echipamente de irigare din Europa de Est.

Întreprinderea va funcționa într-un mod de testare, fiind planificat să atingă capacitatea maximă în următoarele 2-3 luni.

Co-fondatorul VARIANT AGRO, Codruț Marius Semănaru, a menționat că: “Datorită cooperării strânse cu fermierii români, a fiabilității acestora ca parteneri și a prezenței unui dealer exclusiv Titan Machinery, alegerea unui loc pentru o nouă fabrică a fost evidentă. De aceea, în municipiul Târgu Jiu pe o suprafață de 8000 de metri pătrați, este amplasată o nouă fabrică, unde este planificată producția de aspersoare sisteme de irigare VARIANT IRRIGATION”.

Autoritățile locale din Gorj privesc cu ochi buni investiția celor de la Variant.

”După mai multe discuții purtate în ultima perioadă, un holding recunoscut la nivel mondial, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de irigare din Europa de Est, compania ucraineană Variant Irrigation, a ales municipiul Târgu-Jiu pentru a deschide o fabrică pentru producția echipamentelor de irigare.

Doresc să le mulțumesc pentru că au ales județul nostru pentru a-și dezvolta afacerea, asigurându-i de tot sprijinul Consiliului Județean; un sprijin de care, de altfel, s-au bucurat și se vor bucura toți investitorii dornici să pună umărul la dezvoltarea economică a județului Gorj”, a transmis Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean Gorj.

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa