sâmbătă, 25 martie, 2023

Vremea continuă să pună probleme autorităților din Oltenia

Noutati

Zăpada căzută masiv, vântul au continuat să pună piedici autorităților și să cauzeze pagube materiale, precum și închiderea unor drumuri. De exemplu, la Rânca, perla stațiunilor de iarnă din Oltenia, zăpada aproape a ajuns pe unele drumuri la indicatoarele rutiere de pe marginea drumurilor, necesitând acțiunea drumarilor.

La Drobeta Turnu Severin, un stâlp de electricitate a căzut pe o stradă din oraș după ce vântul a smuls câțiva copaci ale căror ramuri au căzut peste firele de curent.

Specialiștii avertizează că vor exista alternanțe drastice de temperatură și în Oltenia: 12 grade peste 0 la amiază în timp ce dimineața devreme și în cursul nopții, temperaturile scad la câteva grade sub 0. Categoriile vulnerabile – copii, vârstnici, bolnavi cardiac, cu deficiențe respiratorii sunt sfătuite să își ia măsuri de precauție.

Șoferii sunt rugați să aibă lanțuri la cauciucuri, lădiță cu nisip, lopată, rezervă de combustibil, cel puțin o pătură sau două, haine groase, băuturi calde în termos atunci când pleacă la deplasări care nu necesită amânare.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Comunicate de presa