luni, 20 mai, 2024

Adrian Cătălin Emanoil, Mehedințeanul care Conduce una dintre Cele Mai Performante Agentii de Recrutare din Domeniul ospitalier în Marea Britanie

Noutati

Născut în Ilovat, după ce a terminat Liceul Domnul Tudor, Adrian spune ca a ajuns să lucreze la o firmă de asfalt din Simian imediat după terminarea liceului. Neavând șansa să dea Bacalaureatul din prima, Adrian s-a mutat în comuna Svinița, unde a cunoscut niște oameni minunați care l-au ajutat să-și asigure un loc de muncă la Moldova Nouă, la o firmă de cablaje auto. Aici a avut parte de suișuri și coborâșuri în viața sa profesională. După această experiență, Adrian s-a mutat în Orșova, unde a lucrat ca barman la una dintre cele mai cunoscute terase din oraș, până să revină în Severin și să primească un loc de muncă la Bornetze Severin, unde a lucrat timp de 6 luni. Apoi, hotărât să-și îmbunătățească viața, a strâns fiecare ban și a decis să se mute în Anglia.

Astăzi, la 30 de ani, mehedințeanul nostru, Adrian Cătălin Emanoil, spune ca el conduce una dintre cele mai importante companii din domeniul hospitalier din Londra. Compania condusă de Adrian – waitingstafflondon, este parteneră cu teatre și locații de renume din Londra și furnizează servicii pentru branduri și hoteluri renumite la nivel global.

În plus față de numeroasele premii și recunoașteri obținute cu compania sa, Adrian este de asemenea recunoscut ca unul dintre cei mai buni 40 de antreprenori din Europa cu vârsta sub 40 de ani. Acest premiu a fost câștigat anul trecut la Istanbul, Turcia, în cadrul prestigioasei gale „40 UNDER 40” – Europe 2023, desfășurată la celebrul Ciregan Palace Kempinski de-a lungul malului Bosforului.

Adrian a transmis: „Nu vreau să mă plâng de drumul meu și de parcursul meu până aici, pentru că dacă mă uit acum înapoi, totul este o binecuvântare. Dar numai eu știu prin ce am trecut și credeți-mă, nu mulți ar fi făcut față la provocările pe care mi le-a acordat viața. Am venit în UK și totul era diferit, nimic nu era așa cum vedeam noi la televizor când eram mici, dar nu am avut de ales, ori îmi găseam de muncă, ori mă întorceam în țară. La început am locuit într-o cameră plină de gândaci și îmi bătea vântul din toate direcțiile, o cameră neprietenoasă.

Dar treptat, cu voință și ambiție, lucrurile au început să se așeze. Au urmat apoi doi ani grei, cu depresie, suferință, provocări dificile pe care, dacă aș începe să le povestesc acum, probabil mi-ar lua cel puțin 4-5 ore și tot nu aș avea suficient spațiu să le descriu pe toate. Începând din 2017, cu o atitudine oportună și o atenție deosebită la detalii, profitând de perspectivele oferite în Marea Britanie pentru a deschide o afacere, am decis să fac acest pas, folosind experiența acumulată la o companie similară cu cea pe care o conduc acum. A fost greu, incredibil de dificil la început – toată lumea părea să creadă că este o glumă și mă sfătuiau să renunț la visul meu și să îmi găsesc un loc de muncă tradițional. Dar eu am crezut în visul meu și mi-ar face plăcere să vă povestesc mai detaliat toată această experiență la un moment dat.”

(P)

Alte articole

- Publicitate -

Farmaciile Dr.Max

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Vadrexim - Anvelope de calitate!

Comunicate de presa